Kontakta oss

Har du frågor om Java ME? Vill du ha hjälp? Kontakta Mejsla!

Karl Dickson Marie Arnell
Karl Dickson
IT-rådgivare
karl.dickson [at] mejsla.se
0709-515 234

Vad är det som utmärker en expert på Java ME?

Java ME ställer mycket speciella krav när det gäller utvecklingen. Dels är målplattformen väldigt begränsad när det gäller prestanda och minne och dels är den otroligt fragmenterad.

Våra konsulter har lång erfarenhet av projekt i Java ME och är renodlad expertis. De kan därför styra utvecklingen förbi fallgropar som även många erfarna utvecklare riskerar att hamna i.

Android och iPhone har fortfarande bara en liten del av marknaden. Om man vill ha möjlighet att nå så många telefoner som möjligt är det viktigt att hitta en leverantör som också kan erbjuda utveckling för Java ME. Och som har experter som verkligen kan denna utmanande plattform.

Bloggar etiketter: , , ,

Portofolio och referenser

Våra utvecklare har imponerande portfolios och vi kan självklart visa på lysande referenser.

Mix of Snapshots
Och våra uppdrag blir bara fler och fler…

Mejslas ramverk

Mejsla har utvecklat ett ramverk som underlättar utveckling av applikationer i Java ME och som dessutom möjliggör parallell utveckling för Android till en mycket låg kostnad.

Ramverket hanterar viktiga grundläggande funktioner som trådning och avbrott vid t.ex. inkommande SMS, och det inkluderar dessutom ett API för grafiska gränssnitt.

Fokus för detta ramverk är prestanda och portabilitet samtidigt som det möjliggör snabbare utveckling och rapid prototyping.

Ledande experter på utveckling av appar

Squace Snapshot Poker Snapshot Rally 3D Snapshot Marble Cannon Snapshot
"Den nya versionen är mindre, snyggare och fungerar på samtliga telefonmodeller som vi har testat den på. Mannen bakom detta jättelyft är Johan Andersen från Mejsla som har gjort ett kanonjobb med Pledge för Java ME. Han sa i början att den skulle bli lika snygg som iPhone version, jag trodde honom inte då, jag hade fel!"

- Christer Roslund, Nordic Edge -

Läs mer om Pledge >>

Nordic Edge


Kontakta oss på Mejsla om du behöver kvalificerade experter på mobila applikationer.

Utveckling av avancerade spel eller affärsapplikationer? Vi kan både och!

Och vi erbjuder utveckling för de ledande plattformarna Android, iPhone och Java ME.

Bloggar etiketter: , , ,

css.php