Unconference 1 juni 2013 – Tema Javascript

OBS: Passerat datum.

Välkomna till unconference med Javascript som tema lördagen den 1 juni.
Mejsla bjuder på konferensen inklusive lunch!
Javascript libs

Upplägg

På en unconference, eller knytkonferens som man kan säga på svenska, får deltagarna själva välja vad de vill att dagen ska handla om inom ramen för dagens tema som denna gång alltså är Javascript.

Vi skriver upp era förslag på en tavla, och i början av varje pass självorganiserar deltagarna i grupper runt de ämnen som de tycker är intressanta och bestämmer hur de vill utforska ämnet och vad målen för passet är. I slutet av varje pass berättar grupperna i korthet för alla vad de kom fram till. Därefter kan man skriva upp idéer till nya ämnen, och så formar vi nya grupper med nya ämnen inför nästa pass.

Förkunskaper

Det är bra om alla deltagare har åtminstone grundläggande kunskaper i Javascript. Alla som har jobbat skarpt med Javascript bör alltså uppfylla förkunskapskraven med råge, men det räcker också med att t.ex. bara ha gått den studiecirkel i Javascript som Mejsla har drivit under vårterminen 2013. Denna knytkonferens kan till och med ses som en fristående uppföljning av den studiecirkeln.

Förberedelser

Tänk igenom vilka ämnen som du är intresserad av att ta upp på knytkonferensen.
Vi kommer att skicka ut en fråga om detta inför konferensen och sammanställa så att alla deltagare får ta del av varandras idéer. Eventuellt kommer vi då också att be er om ytterligare förberedelser som att t.ex. installera vissa program.
Vi räknar med att alla deltagare tar med sig varsin bärbar dator.

Tider

Vi håller på mellan klockan 10.00 och 16.30 lördagen den 1 juni 2013. Drop-in från 9.30 så att vi kan starta klockan 10. Paus för lunch omkring 12.30.
Vi uppskattar om alla som vill vara med kommer i tid och är med under hela dagen fram till 16.30.

Plats

Vi håller till på Mejslas kontor på Tegnérgatan 37 nära T-bana Rådmansgatan i Stockholm.

Konferensvärdar

Konferensen kommer att ledas av Gustaf Cele och Johan Andrén.

Anmälan

OBS: Passerat datum.
Anmälan sker via e-post till: kompetens@mejsla.se

Kom ihåg att ange ditt namn, företag, e-postadress och mobilnr.
Sista anmälningsdag är tisdagen den 28 maj 2013.

Kontaktperson: Karl Dickson


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.