Knytkonferens med tema programmeringsspråk

Frege, Idris, Rust ...

Välkomna till Mejslas hack-dag om programmeringsspråk!

Mejsla bjuder på konferensen inklusive lunch!

Upplägg

På en knytkonferens, eller unconference som man brukar säga på engelska, får deltagarna själva välja vad de vill att dagen ska handla om inom ramen för temat som denna gång alltså är programmeringsspråk.

Vi har tre pass under dagen med ungefär två timmar per pass. Du kan sitta ensam eller tillsammans med andra som är intresserade av samma språk, och du kan titta på tre olika språk under dagen eller fördjupa dig i ett. Efter varje pass kör vi en kort session där man berättar för dom andra deltagarna vad man har lärt sig.

Hur du väljer att undersöka eller evaluera språket får du själv bestämma, men vi kommer också ha en lista på korta programmeringsövningar som man kan använda om man vill.

Förkunskaper

Bortsett från att du förväntas kunna programmera krävs inga speciella förkunskaper. Du behöver t.ex. inte vara expert på något speciellt språk, och du förväntas inte hålla någon presentation. Det som krävs är att du har intresse av att vidga dina programmeringsvyer och att du har några språk som du inte vet något om men som du kanske har sett svischa förbi i nyhetsflödet och känner att det skulle vara intressant att titta närmare på.

Förberedelser

Inga förberedelser krävs bortsett från att vi räknar med att alla deltagare tar med sig varsin bärbar dator.

Tider

Vi håller på mellan klockan 09.00 och 18.00 torsdagen den 3 december 2015.
Drop-in från 8.30 så att vi kan starta klockan 9.
Paus för lunch omkring 11.30.

Vi uppskattar om alla som vill vara med kommer i tid och är med under hela dagen fram till 18.

Plats

Vi håller till på Mejslas kontor på Sveavägen 76 nära T-bana Rådmansgatan i Stockholm.

Moderator

Konferensen kommer att ledas av Lars Westergren.

Anmälan

Anmälningstiden passerad.

Kontaktperson: Karl Dickson


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.