Inbjudan till Step Up 2016-06-09

I Mejslas kompetensutvecklingsprogram ingår konceptet Step Up.
Det handlar om att vi var tredje torsdag lägger en förmiddag på att sprida kompetens.
Vill du vara med och lyssna och diskutera? Här har du chansen att anmäla dig!

Krav och utveckling i effektiv samverkan

Kerstin Blom - KravXperts Om man ska vara expert på något behöver man också ha en god förståelse för kringliggande områden. En verklig expert på systemutveckling bör alltså ha god förståelse även för kravhantering.

Vi har bjudit in Kerstin Blom från KravXperts för att tillsammans med henne diskutera hur krav och utveckling kan samverka och jobba effektivt tillsammans. Ett mål är att skapa kunskap och förståelse för olika kravroller samt dess uppgifter och resultat. Vilka hinder kan det finnas, och hur kan vi som utvecklare bidra till att överbrygga dem?

KravXperts LogotypeKerstin Blom jobbar som seniorkonsult samt är en av ägarna på KravXperts. KravXperts brinner för kravarbetet och ser det som sin uppgift att fånga verksamhetens verkliga behov och krav på IT-system. KravXperts vision är att alltid lämna ett avtryck hos sina kunder, att alltid lämna efter kunskaper som kunderna har användning för i sitt fortsatta arbete.
Kerstin har arbetat som mentor, utvecklare av kravprocesser, kravledare och mycket mer. En av Kerstins absoluta spetskompetenser är att vara workshopledare och hon har även skrivit en bok i ämnet.

Tider

Torsdagen 2016-06-09

  • Frukost serveras kl. 8.00-8.45
  • Step Up kl. 9.00-12.00
  • Lunch klockan 12
Frukost och lunch tackar man ja eller nej till i samband med anmälan.

Plats

Vi håller till på Mejslas kontor på Sveavägen 76 nära T-bana Rådmansgatan i Stockholm.

Pris: Gratis

Det kostar ingenting att komma på vår Step Up. Mejsla och KravXperts bjuder på både presentation och mat.

Anmälan

Anmäl dig med ett mail till kompetens@mejsla.se och ange namn, mobilnummer och gärna också vilket företag du jobbar på. Låt oss också veta huruvida du vill ha frukost och/eller lunch.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är en vecka innan, d.v.s. torsdagen 2016-06-02.

Kontaktperson: Karl Dickson


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.