Funktionell programmering i Scala – Inbjudan till gratis kursgrupp

OBS: Passerat datum.
(Men se fortsättningen på detta >>)

EPFLKunskaper i funktionell programmering är viktiga för alla utvecklare, och man kan i stort sett oavsett programmeringsspråk hämta mycket nyttig inspiration från det funktionella tankesättet.

Den 18 september 2012 startar en gratis online-kurs i funktionell programmering i Scala med Martin Odersky, Scalas ”pappa”. Kursen håller på i sju veckor och förväntas kräva ca 5-7 timmars arbete i veckan.

Bor du i Stockholmstrakten och tycker att detta verkar som en intressant kurs?
Vår tanke på Mejsla är att vi tillsammans bildar en ”lokal kursgrupp” för att med gemensamma krafter ta oss igenom kursen.

Anmälan

Är du intresserad av att vara med?
Anmäl dig då först på egen hand till kursen och skicka sedan ett mejl till kompetens@mejsla.se och berätta att du även vill vara med i vår kursgrupp.

ScalaUpplägg

Alla som anmäler sig blir inbjudna till vår gemensamma e-postlista där vi kan ställa frågor och hjälpa varandra med övningar etc. Vi kan sedan även boka in eventuella träffar utifrån behov och önskemål. Vi på Mejsla huserar gärna träffarna och kan då också bjuda på en matbit.

Självklart får vi inte hjälpa varandra på något sätt som bryter mot Courseras hederskod.


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida

Bloggar etiketter: , , ,